Firmanytt

Fornøyd leietaker i Nils Hansens vei - Prolyd, en ledende aktør innenfor lydutstyr

- I Pay Eiendom er vi opptatt av at våre leietakere trives i sine lokaler.

I Pay Eiendom er vi svært opptatt av at våre leietakere skal trives i sine lokaler. 1.april 2024 flyttet Prolyd inn i sine nye lokaler hos oss i Nils Hansens vei 5.

Prolyd, som er en ledende aktør innen lydteknologi og utstyr, har funnet sin ideelle lokasjon i Nils Hansens vei 5 i Oslo. Inge Skaland, daglig leder i Prolyd, uttrykker stor tilfredshet med beliggenheten og fasilitetene.

-        Vi trives veldig godt i lokalene og alle har gledet seg til å komme på plass. Med vinduer rundt hele bygget er det er lyst og trivelig, og et godt inneklima for alle, sier Skaland.

Karl Markus Zavodny tester lydutstyr.
Foto: Inge Skaland.

Prolyd har siden etableringen av selskapet i 1996 vokst til å bli en ledende aktør innenfor profesjonelt lydutstyr i Norge. Selskapet leverer sine tjenester til forhandlere, musikkstudio, kringkasting, musikere, skoleinstitusjoner med mer.

Med Prolyd sitt behov for varelevering var det viktig å finne et sted som både var praktisk, men også hyggelig.  Nils Hansens vei ligger fint plassert i Oslo, med sin sentrale beliggenhet og gode infrastruktur. For Prolyd har denne plasseringen vist seg å være ideell. Nærhet til hovedveier og kollektivtransport gir Prolyd en klar fordel i å betjene kundene sine effektivt.

Med sitt avanserte arbeid innen lydteknologi, kreves det spesialtilpassede lokaler. For oss i Pay Eiendom er det viktig at våre leietakere trives. Vi har derfor spesialtilpasset lokalene for å passe driften av Prolyd.  

Vi fikk tilpasset lokalet for å dekke våre behov forkontorer, salg, lager, demorom, møterom, kjøkken, verksted og installasjons lab. Det har blitt veldig fint, forteller Skaland.

-        Det jeg liker her er kombinasjonen av byggets fasiliteter, størrelse og beliggenhet. Vi som jobber med prosjekt og engrossalg ønsket oss et sted der vi kunne beholde kultur og samhold i bedriften ved å være på et plan, fortsetter han.

Kontorlandskapet inne hos Prolyd. Foto: Inge Skaland.

Et viktig fokusområde for oss i Pay Eiendom er leietakernes tilfredshet. Vi er opptatt av å sikre gode relasjoner, og skape et godt arbeidsmiljø og positive omgivelser for våre leietakere.

-        Vi fikk helt fra starten et veldig godt inntrykk av utleieren Espen Pay, og underveis i prosessen som tok mange måneder, har han vært veldig god å forholde seg til, sier Skaland.

Vi er stolte av å ha Prolyd som leietaker i Nils Hansens vei, og ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover. Vi gleder oss til å følge Prolyds vekst og utvikling i årene som kommer.

Har du spørsmål eller andre henvendelser?

Kontakt oss i dag!
Pay Eiendom logo